Aktivnosti

TENIŠKI TURNIR DVOJIC powered by HEAD

Uradna žogica turnirja: HEAD

Vodstvo teniškega turnirja: Evgen ROŠKAR, Marko MRAZ (rač. obdelava podatkov).

Tenis turnir se igra na enajstih igriščih. Igra se samo v parih. Pari se pred vsakim kolom računalniško žrebajo. Zmagovalci 1. kola nadaljujejo tekmovanje v glavnem turnirju, poraženci 1. in 2. kola pa v tolažilnem turnirju. V vseh kolih do polfinala se igra pet gemov. Možni rezultati so: 5:0, 3:2, 4:1; pri rezultatu 2:2 se igra tie break. Žrebanje parov za polfinale glavnega in tolažilnega turnirja bo javno. Polfinale glavnega in tolažilnega turnirja se igra na devet dobljenih gemov, pri rezultatu 8:8 se igra tie break. Za prvo in drugo mesto v glavnem in tolažilnem turnirju prejmejo igralci pokale.

TEKMOVANJE V GOLFU ''Z ENIM UDARCEM NAJBLIŽJE ZASTAVICI''

Vodstvo tekmovanja: Rajko LEDINEK, Tilen PELKO

Vsak tekmovalec izvede dva poskusna udarca in tri udarce v konkurenci. Kot rezultat šteje udarec, ki je najbližji označeni luknji z zastavico. Najboljši trije prejmejo pokale.

TEKMOVANJE V LASERSKEM STRELJANJU

Vodstvo tekmovanja: Renato ŠTERMAN

OSTALE AKTIVNOSTI

  • ogled vozil NISSAN (AVTOTEHNIKA CELJE d.o.o., www.avtotehnika-celje.si)
  • ogled in razstava izdelkov varovancev VDC SAŠA, enota JEŽEK VELENJE
  • pokušina in degustacije, ki jih bodo z izborom svojih odličnih izdelkom gostom nudili P&F Jeruzalem in Ormož d.o.o., GORENJE GOSTINSTVO d.o.o. in Hotel Paka Velenje, DROGA KOLINSKA d.d., MARCO POLO iz Nove Gorice, POMURSKE MLEKARNE d.d., INTERSNACK d.o.o., Koroške pekarne d.d., POSESTVO ŽNIDAR, PERGER 1757 d.o.o., MESNINE ŠTAJERSKE d.o.o. (www.fingust.si, dobitnik petih zlatih medalj na Kmetijskem živiljskem sejmu AGRA 2018).

Kontakt

  • Marjetka Gaberšek
    E: vip.cup.velenje@gmail.com
    M: 041 501 422

Copyright @ 2018 VIP CUP Velenje. Izdelava spletnih strani AV studio